Vanshop

Mobile håndvaske til enhver situation

Kontakt Vanshop

http://vanshop.dk »

Vanshop, Bugattivej 5a, 7100 Vejle, Denmark.
Telefon: +(45) 22 80 30 84. Email: info@vanshop.dk


Mobile håndvaske til catering

Bekæmp bakterier, og overhold arbejdsmiljøkravene.

Oprethold perfekte hygiejneforhold, mens du laver mad – med minimal indsats. Vanshops transportable håndvaske er den perfekte løsning til catering og andre leverandører af mad. Vores omfattende udvalg vil altid leve op til fødevarestyrelsens høje krav.

Ideelt egnet til catering firmaer, Street Food madvogne, detailhandlere, gårdbutikker og boder, udendørs catering, pølsevogne, isboder, caféer, grillbarer og alle andre slags transportabel catering. Vores håndvaske er også velegnet til kundebrug.


Transportable håndvaske til køretøjer

Bekæmp bakterier, og overhold arbejdsmiljøkravene.

Vanshops udvalg af vaske til køretøjer sørger for at du og dit personale kan vaske jeres hænder i dejligt varmt vand, hvor som helst i har brug for det! Vaskene er lette at montere og vedligeholde, og tilgængelige med enten 12v eller 24v strømforsyning.

Uanset hvad du har behov for, når du er på farten, er der en vask fra vanshop.dk der kan klare opgaven! Perfekt til brug i varevogne, sovekabiner, hundebiler, ambulancer, redningsbiler, kloakvogne (vådt affald), skraldebiler (tør affald), lokale renovationsbiler, catering-biler, transportable værksteder, biblioteker og lastbiler.


Transportable håndvaske særligt udviklet til børnehaver og vuggestuer

Børns håndhygiejne bliver pludselig let at vedligeholde med en vask fra vanshop.dk. Børn elsker at lege med den varme, blide vandstråle, der kommer ud af disse transportable vaske – selv når de er på farten. Vanshops transportable håndvaske sørger for at børn kan vaske deres hænder i varmt vand – selv mens de løber og leger udenfor!

KiddiWash og KiddiSynk transportable håndvaske er designet til mindre hænder, og gør håndhygiejne både lærerigt og sjovt. Ideel til vuggestuer, dagpleje, børnehaver, og udendørs legeområder og børnezoos. Vanshops varmtvandshåndvaske er robuste, brugervenlige og lette at rengøre.


Kontakt Vanshop

Du er velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller andet. Hvis ikke vi er til at træffe, kan du også skrive til os, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

http://vanshop.dk »

Vanshop, Bugattivej 5a, 7100 Vejle, Denmark.
Telefon: +(45) 22 80 30 84. Email: info@vanshop.dk