Estima Medical Group

Chiuvete mobile pentru spălarea mâinilor

Estima Medical Group importă şi comercializează o gamă largă de echipamente şi produse destinate blocului operator, asigurând toate serviciile necesare pentru a susţine atingerea unor performanţe chirurgicale deosebite, indiferent de specializare.

Suntem deja parteneri de încredere ai multor profesionişti din domeniul sanitar din România şi ne propunem să ne extindem parteneriatele în toate zonele în care excelenţa medicală depinde de instrumente şi produse de calitate.

Oferta noastra include instrumentar chirurgical, consumabile sanitare, echipamente medicale importate de la producători de top la nivel mondial, precum şi servicii de mentenanţă şi service pentru instrumentar şi aparatură medicală.


Chiuveta mobila pentru cresterea compliantei igienei mainilor in spitale – Hygenius ProWash

Sistemul Hygienius ProWash fabricat de compania Teal este in intregime autonom si nu are nevoie sa fie conectat la reteaua de apa sau canalizare. Ajuta la combaterea infectiei cu contaminare incrucisata.

Senzorul automat porneste un flux de apa fierbinte de zece secunde cand mainile sunt plasate in raza de actiune. Apa are intotdeauna temperatura optima de 36/40°C. Chiuveta mobila Hygenius ProWash este portabila – poate fi conectata la orice conector de 13 amperi, ce permite amplasarea exacta a acestuia acolo unde este nevoie. Nu necesita resetare sau ajustare pentru o functionare corecta. Rezervorul poate fi utilizat pentru 50 de spalari cu apa calda la o umplere completa.

Unitatea este dotata cu un rezervor usor de utilizat ce permite mentinerea separata a apei proaspete de cea reziduala in compartimente igienice. Chiuveta mobila Hygenius ProWash este utilizata pentru mentinerea igienei zilnice a mainilor personalului medical.


Contact Estima Medical Group

http://estimamedical.ro »

Estima Medical Group SRL
42-62 Mihai Bravu Rd
BL. P8, Ent. 2, Apt. 47
Tel: 0040 372717294
E-mail: office@estimamedical.ro