Modul-Stor

Hordozható kézmosók

A Teal melegvizes mobil kézmosói garatnálják Önnek a „tiszta kezek élményét” akár út közben is. Az általunk kínált termékek minden fogyasztói elvárásnak megfelelnek, legyen az igény egy kisméretű, praktikus vagy nagy teljesítményű kézmosó.

http://melegvizeskezmoso.hu »

Modul-Stor Hungary Kft.
Székhely: 8200 Veszprém, Szilvádi u. 56.
Telephely: 8248 Nemesvámos, Malom u. 2.
Tel.: +36 88 505 502

Handeman Xtra

A Handeman Xtra HMX230 ideális melegvizes kézmosó azokon a helyeken, ahol nincs vízvezeték hálózat. A piszkos, kezet szennyező munkát végzőknek melegvizes kézmosást biztosít a higiénia érdekében.

Tealwash

Az 5 literes Tealwash melegvizes kézmosó ideális megoldást kínál mozgóboltokba, műhelyautókba, és egyéb járművekbe, ahol a személyzet számára korábban a melegvizes kézmosás nem volt biztosított. A berendezés a jármű akkumulátoráról működik. A víz akkor melegszik, amikor a motor jár, így a készülék az akkumulátort nem meríti le.
A termékek 12 vagy 24 V-ról működnek.

Hygienius

Működéséhez nincs szükség vízvezeték hálózatra, továbbá a beépített érzékelő helyettesíti a csapot és nyomógombot, így nem áll fenn a fertőzés veszélye. A Hygienius termékek bárhol fellállíthatók, és azonnal elérhetővé teszik a melegvizes kézmosást.
Felhasználható mobil árusítóhelyeken, élelmiszerüzletekben, és az egészségügyben is. Alkalmazható továbbá üzemekben, ahol a munkafolyamat megköveteli a kézmosást.

BigSynk

A Big Synk megfelel a szigorú élelmiszer- és egészségügyi higiéniai követelményeknek is. 230V-ról működik, teljesen automatikus, és működéséhez nincs szükség vízvezeték hálózatra. 125 kézmosásra elegendő víz fér el a hozzá adott két 25 literes kannában.
Felhasználható bárhol, ahol szükség van a higiénikus kézmosásra, de nem áll rendelkezére vízvezeték hálózat. Alkalmazható mobil árusító helyeken, fesztiválokon, kiállításokon, és az egészségügyi ellátásban is.

Super Stallette

A Super Stallette mobil kézmosó bárhol felállítható, ahol elérhető a 230V feszültség. Infravörös érzékelővel van felszerelve, működése teljesen automatikus. A kéz tálcába helyezésekor elindul a víz melegítése, a megfelelő hőmérséklet elérésekor pedig megkezdődik a 10 másodperces kézmosási ciklus. Újabb 10 másodperces kézmosáshoz csak helyezze kezét a tálcába.
Működéséhez nincs szükség vízvezeték hálózatra, bárhol használható, ahol villamos hálózat rendelkezésre áll.

http://melegvizeskezmoso.hu »

Modul-Stor Hungary Kft.
Székhely: 8200 Veszprém, Szilvádi u. 56.
Telephely: 8248 Nemesvámos, Malom u. 2.
Tel.: +36 88 505 502.